Accident pe DN1. Trei persoane au murit şi trei sunt rănite grav UPDATE

Două autoturisme s-au ciocnit, duminică, pe DN1, în judeţul Braşov, în urma incidentului patru persoane fiind rănite, între care două grav, iar două au decedat, informează un comunicat al Infotrafic.

27 mai 2018, 15:14
Accident pe DN1. Trei persoane au murit şi trei sunt rănite grav UPDATE

UPDATE: Trei persoane au murit şi alte trei sunt rănite, între care două grav, după ce o maşină a intrat pe contrasens duminică, pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Codlea, judeţul Braşov, şi s-a izbit de alta. Pompierii au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD,

UPDATE: Două persoane au murit şi alte patru sunt rănite, între care două grav, după ce o maşină a intrat pe contrasens duminică, pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Codlea, judeţul Braşov, şi s-a izbit de alta.

Două autoturisme s-au ciocnit, duminică, pe DN1, în judeţul Braşov, în urma incidentului patru persoane fiind rănite grav şi una uşor, informează un comunicat al Infotrafic.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Codlea – Vlădeni, la kilometrul 186, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului patru persoane au fost rănite grav şi una uşor. Circulaţia rutieră este oprită”, arată sursa citată.

Infotrafic estimează reluarea circulaţiei în jurul orei 18,15.