Accident GRAV pe DN17 în Bistriţa-Năsăud. Un bărbat a murit

Traficul rutier a fost oprit pe DN17 Bistrița – Dej, între localitățile Podirei și Șieu-Măgheruș, la kilometrul 42, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

11 mart. 2016, 08:08
Accident GRAV pe DN17 în Bistriţa-Năsăud. Un bărbat a murit

Din primele date, se pare ca soferul care a fost ranit grav s-a angajat in depasirea unui camion si nu a observat la timp ca masina aflata in fata camionului a virat la stanga, motiv pentru care cele doua autoturisme au colizionat.

Soferul aflat in masina din fata camionului a ramas incarcerat si a fost nevoie de interventia unui echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate.

Potrivit reprezentantului ISU Bistrita-Nasaud, Marius Rus, soferul ramas incarcerat a fost preluat de echipajul de terapie intensiva al SMURD si, in paralel, s-a solicitat interventia unui elicopter, care a si aterizat la fata locului. Medicii au incercat timp de o jumatate de ora sa il resusciteze, insa barbatul nu a mai putut fi salvat.

Cel de-a doilea sofer, in varsta de 42 ani, a fost preluat cu multiple traumatisme si leziuni de catre un echipaj al Ambulantei si transportat la Spitalul de Urgenta Judetean Bistrita-Nasaud.

Traficul pe DN 17, in zona in care s-a produs accidentul, a fost blocat mai bine de o ora.