Accident pe DN2 în care au fost implicate două autoturisme şi două TIR-uri. Trei persoane sunt rănite

Trei persoane au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe DN 2 (E 85), la Slobozia Bradului, în judeţul Vrancea, în care au fost implicate două autoturisme şi două TIR-uri. Circulaţia pe toate drumurile din Vrancea se desfăşoară în condiţii de iarnă şi este semnalat fenomenul de ploaie îngheţată.

RomaniaTV.net
18 mart. 2018, 12:17
Accident pe DN2 în care au fost implicate două autoturisme şi două TIR-uri. Trei persoane sunt rănite

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache, accidentul a avut loc la Slobozia Bradiului, la intersecţia cu drumul care duce spre satul Coroteni.

Două autoturisme şi două tiruri au fost implicate în accident, iar trei persoane au fost rănite uşor. La locul accidentului, sunt mai multe echipaje de pompieri de la Râmnicu Sărat, poliţişti şi ambulanţe de la SAJ Vrancea şi SMURD.

Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului, starea lor fiind bună, şi o singură persoană a fost preluată de un echipaj SMURD.

Din cauza temperaturilor scăzute şi a carosabilului ud sunt condiţii de formare a poleiului pe mai multe artere din judeţele Braşov, Brăila, Buzău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, IalomiţaMureş şi Prahova.

De asemena şi pe autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă plouă. 

În aceste condiţii şoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere.

Reamintim, de asemenea, obligaţia conducătorilor de vehicule de a circula cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara localităţilor când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă.