Linia 41, BLOCATĂ după ce o persoană a căzut din tramvai FOTO

Un accident s-a petrecut, joi dimineaţă, pe linia tramvaiului 41, în zona Ciurel din Bucureşti. Circulaţia tramvaiului a fost blocată 45 de minute, sute de călători au coborât din tramvaie pentru a ajunge la serviciu.

11 feb. 2016, 06:58

UPDATE. „În jurul orei 8.05, pe linia tramvaiului 41, la staţia Virtuţii, zona Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei Libere, unui călător aflat în mijlocul de transport, i s-a făcut rău şi, la coborâre, a căzut pe refugiu, în dreptul uşii a treia. Conform procedurilor legale, tramvaiul a fost nevoit să staţioneze, aşteptând sosirea la faţa locului a unor echipaje de la SMURD şi de la Poliţie. Călătorul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal.

Incidentul a generat blocarea circulaţiei tramvaielor şi perturbarea traficului pe această linie. Pentru preluarea călătorilor care circulau pe linia de tramvai 41, RATB a introdus o linie navetă de autobuze, 641. Circulaţia a fost reluată la ora 8.50, linia navetă continuând să funcţioneze până la reintrarea în graficele programate”, au informat oficialii RATB.

Potrivit reprezentanţilor RATB, o persoană aflată în stare de ebrietate a căzut din tramvai.

A fost un blocaj de 45 de minute. În acest moment (9.15) circulaţia a revenit la normal. Un călător băut a căzut dintr-un vagon al tramvaiului 41„, au declarat reprezentanţii RATB pentru RomaniaTV.net.

Potrivit unui martor ocular, sute de persoane au coborât din tramvai şi au plecat pe jos spre serviciu.

O ambulanţă SMURD s-a deplasat la faţa locului. Călătorul care a căzut din tramvai a fost transportat la spital.