Accident pe Şoseaua Chitilei. O persoană a murit

Un accident deosebit de grav a avut loc la intrarea în Capitală, pe şoseaua Chitilei, soldat cu două victime, informează România TV. O persoană a murit, cealaltă este rănită. În accident au fost implicate două autoturisme. Poliţia este la locul accidentului şi efectuează cercetări.

RomaniaTV.net
20 iul. 2012, 09:24
Accident pe Şoseaua Chitilei. O persoană a murit

Accidentul s-a produs pe sensul de intrare în Capitală şi au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism Tico. În urma impactului, pasagera de pe locul din dreapta a autoturismului Tico a decedat. Echipajul SMURD a încercat să acorde primul ajutor, dar nu au reuşit şi medicii au declarat decesul. De asemenea, şoferul maşinii Tico este în stare de şoc şi a fost transportat la spital. Continuăm cercetările la faţa locului pentru a stabili exact cauza pentru care care s-a produs evenimentul rutier, precum şi ce regulă de circulaţie a fost încălcată„, a declarat Ioana Stancu, reprezentantul al Poliţiei rutiere.

În primă fază s-a discutat doar cu şoferul dubiţei care a spus că Tico i-a apărut dintr-o dată în faţă. „Trebuie să audiem şi şoferul maşinii Tico, dar să identificăm şi alţi martori prezenţi la eveniment”, a mai spus Ioana Stancu.

Din cauza accidentul circulaţia pe firul de intrare în Capitală se defăşoară doar pe o bandă de circulaţie.