Accident provocat de maşina Poliţiei, în Gorj. Scăpat de sub control, autoturismul a lovit o femeie

Un accident a fost provocat de maşina poliţiei la Racoţi, în judeţul Gorj. Mai mulţi agenţi aflaţi într-o misiune au uitat să tragă frâna de mâna a autospecialei, iar autoturismul a luat-o la vale şi a lovit o femeie de 49 de ani. Femeia a fost grav rănită la un picior şi a fost dusă imediat la spital.

08 aug. 2017, 05:59
Accident provocat de maşina Poliţiei, în Gorj. Scăpat de sub control, autoturismul a lovit o femeie

Doi agenţi de poliţie de la Postul de Poliţie Padeş au mers în satul arondat oraşului Tismana pentru a face o constatare, asta după ce un localnic a sesizat prin apel la numărul unic 112 că mai mulţi cai au făcut prăpăd în culturile de porumb ale unor cetăţeni. Când echipajul a ajuns la faţa locului, şoferul au uitat să asigure maşina, în condiţiile în care a lăsat-o staţionată pe o pantă.

Agentul a uitat să tragă frâna de mână, iar maşina a luat-o la vale. Julieta Neacşu a avut ghinionul să se afle pe trotuar în acel moment şi a fost lovită de maşină. Femeia a suferit leziuni la unul dintre membrele inferioare, potrivit pandurul.ro.

Agentul care conducea maşina este acum cercetat penal, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.