ACCIDENT RUTIER CUMPLIT. Un şofer a murit după ce s-a aplecat să ia un pachet de ţigări VIDEO

A murit într-un cumplit accident rutier, după ce s-a aplecat să ia un pachet de ţigări, în timp ce era la volan. Victima este un bărbat din Timiş, care se îndrepta cu întrega familie spre Vama Moraviţa. Un alt grav accident, în care a fost implicată o ambulanţă, s-a produs în Bacău.

RomaniaTV.net
01 mai 2015, 20:33
ACCIDENT RUTIER CUMPLIT. Un şofer a murit după ce s-a aplecat să ia un pachet de ţigări VIDEO

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa. O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru a produce tragedia. Un bărbat de 52 de ani a murit, iar familia lui, soţia, aflată pe scaunul din dreapta, fiica şi soacra, au ajuns la spital. Autoturismul în care se aflau s-a dat de mai multe ori peste cap. Soţia le-a povestit poliţistilor că la un moment dat, bărbatul, în timp ce conducea, s-a aplecat după un pachet de ţigări, potrivit Opinia Timişoarei.

Citeşte şi Accident CUMPLIT: Un fotbalist a intrat cu 170 km/oră într-un stâlp. Se pare că era băut. VIDEO ŞOCANT

Accidentul a avut loc la numai câteva ore după ce o tânără din Argeş s-a făcut bucăţi zburând peste un sens giratoriu, un alt accident a avut loc la Agigea, tot din cauza vitezei. Patru tineri care mergeau la mare în vacanţă, au fost la un pas de moarte.

Conducatoarea autoturismului Dacia Nova a ratat intrarea dinspre Agigea, a intrat în sensul giratoriu, din sensul giratoriu a fost proiectată în parapet. Cei patru tineri au scăpat cu viaţă, ca prin minune. Maşina în care se aflau a ajuns un morman de fiare.

Citeşte şi Accident rutier ÎNFIORĂTOR în Constanţa: O tânără a fost DECAPITATĂ după ce a pierdut controlul maşinii