Accident GRAV pe E85: Explozia unui cauciuc a dus la moartea a două persoane. Trei răniţi sunt la spital

Un accident rutier grav a avut loc duminică după-amiază pe E85, în dreptul localităţii Moviliţa, după ce o maşina a cărei cauciuc a explodat a lovit o maşina de pe contrasens. Accidentul s-a soldat cu doi morţi, în timp ce trei persoane sunt rănite, informează România TV.

13 oct. 2013, 13:44
Accident GRAV pe E85: Explozia unui cauciuc a dus la moartea a două persoane. Trei răniţi sunt la spital

Potrivit primelor informaţii, maşina al cărei cauciuc a explodat a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt automobil, care circula regulamentar. Victimele sunt cele din maşina care a pătruns pe contrasens.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Urziceni.

Traficul pe E 85 în sensul dintre Urziceni spre Bucureşti este blocat, iar un echipaj de poliţie se află la faţa locului pentru a stabili cauzele exacte ale producerii tragediei.

Citeşte şi Pelerinaj cu ghinion. Accident rutier cu un microbuz care se întorcea de la moaştele Sfintei Parascheva VIDEO

„Primele date arată că accidentul are drept cauză probabilă explozia unui pneu al autoturismului Skoda, care circula dinspre Bucureşti spre Urziceni. Ulterior, maşina nu a mai putut fi controlată de către şofer, aceasta intrând pe contrasens şi lovind un autoturism Ford care circula regulamentar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, inspector Andreea Loghin.