Accident stupid, un bărbat a fost rănit de un glonţ, la pescuit. Explicaţii halucinante ale pescarului

Explicaţii halucinante ale unui bărbat din Gorj, care, în urma unei partide de pescuit, a ajuns la spital împuşcat în abdomen. Bărbatul susţine că un glonţ, pe care el însuşi l-a împins cu piciorul în foc, ar fi ricoşat direct în burta lui. Anchetatorii au mari îndoieli legate de povestea bărbatului.

06 feb. 2015, 14:57
Accident stupid, un bărbat a fost rănit de un glonţ, la pescuit. Explicaţii halucinante ale pescarului

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a ajuns la spitalul din Târgu Jiu rănit în zona abdomenului. Le-a povestit poliţiştilor că se afla la pescuit şi aprinsese şi un foc. A văzut un glonţ şi l-a împins cu piciorul în flăcări. Glonţul ar fi ricoşat direct în burta lui. Starea pescarului este stabilă, însă are nevoie de operaţie.

Citeşte şi MISIUNE SÂNGEROASĂ. Un poliţist a filmat MOMENTUL în care UCIDE un INFRACTOR în trafic VIDEO

Va fi examinat în amănunt la computer tomograf, pentru stabilirea pozitiei alicei. Plaga are ca punct de plecare undeva În zona scrotală dreaptă şi punct de ieşire în flancul drept„, a declarat Ramona Oprea, medic la UPU Targu Jiu.

Poliţiştii cercetează acum dacă nu cumva pescarul a fost victima unei tentative de omor sau a unei partide ilegale de vânătoare. De altfel, după ce îşi va reveni din operaţie, bărbatul va fi audiat de politişti.