Accident Suceava. Ultima fotografie a celor cinci tineri care au murit carbonizaţi

Cei cinci tineri care au murit în acidentul cumplit din Suceava se întorceau acasă după ce petrecuseră de Hallowen. Înainte de tragedie, se bucurau de viaţă într-un club, iar unul dintre ei a postat o fotografie pe Facebook chiar din timpul petrecerii.

01 nov. 2017, 09:33
Accident Suceava. Ultima fotografie a celor cinci tineri care au murit carbonizaţi

Pe contul de Facebook al unuia dintre tineri apare o fotografie realizată în jurul orei 2.00, într-un club din Suceava. Se bucurau de petrecere, erau fericiţi, însă nu ştiau că acelea sunt ultimele lor clipe de viaţă.

Drumul spre casă a fost unul tragic. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a luat foc, iar cei cinci tineri nu au mai avut nicio şansă de scăpare.

Alte trei persoane au fost rănite în accident. Una dintre ele a fost transportată la spital. Localnicii din zonă au fost de-a dreptul îngroziţi de ce au văzut. Ei spun că dacă nu se izbeau în camion, cel mai probabil s-ar fi răsturnat cu maşina sub un pod din apropiere. Totul, din cauza vitezei excesive pe care o aveau.

Citeşte şi Cinci oameni au murit carbonizaţi într-un grav accident petrecut la Suceava. Victimele se întorceau de la o petrecere de Halloween