Accident TERIBIL în Sibiu. Două persoane au murit, alte patru sunt GRAV RĂNITE

Doi oameni, frate şi soră, au murit şi alţi patru au fost răniţi grav într-un grav accident de circulaţie, duminică dimineaţă, pe DN 14, în judeţul Sibiu. O maşină a fost spulberată de un alt autoturism şi, imediat după impact, a luat foc. 

10 mai 2015, 05:19

Un accident violent a avut loc duminică dimineață în Slimnic, pe Drumul Național 14. Fraţii din Şura Mare abia plecaseră de acasă şi mergeau la târg ca să cumpere animale. Cu ei în maşină mai erau soţul femeii şi copilul lor. Nici nu au apucat să iasă din sat. Un șofer care circula cu viteză a intrat pe contrasens, le-a lovit în plin maşina. Autovehiculul în care se aflau cei doi fraţi a fost proiectat în șanț şi a luat foc. Şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate şi a murit carbonizat. Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit și o femeie în stop cardio-respirator, pe care au încercat să o resusciteze minute în șir. În cele din urmă, a fost declarată și ea decedată.

„Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, autoturismul Ford a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu ansamblul auto format din autoturismul Dacia care tracta remorca. Ca urmare a accidentului, a rezultat decesul a două persoane, ocupanți ai autoturismului Dacia și vătămarea corporală a ocupanților celor două autoturisme”, a spus comisar șef Sandu Murariu, Serviciul Rutier Sibiu.

Cele două persoane decedate se aflau în Dacie, alături de copilul lor în vârstă de 14 ani care este în comă și un alt bărbat. În cealaltă mașină implicată în accident se aflau doi tineri, ambii cu vârste cuprinse între 20-25 de ani.

Oamenii care au auzit zgomozul cumplit au sărit să vadă ce se întâmplă şi au găsit o scenă de coşmar. Şoferul din maşina în flăcări striga după ajutor. Au fost ultimele lui cuvinte. 

„Am auzit o bubuitură puternică. Am ieşit afară şi flăcările erau imense. Femeia şi copilul erau aruncaţi afară şi din maşină bărbatul striga , dar nimeni nu s-a putut apropia. Flăcările ajungeau aproape de firele de curent. A murit acolo, ars”, a povestit un martor pentru tribuna.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar şoferul vinovat va fi cercetat pentru ucidere din culpă.