Accident TERIBIL în Buzău. Un microbuz plin cu persoane cu handicap s-a RĂSTURNAT

Un microbuz care transporta persoane cu handicap care nu se pot deplasa s-a răsturnat, duminică dimineaţă, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, toate cele patru persoane cu dizabilităţi aflate în maşină şi şoferul fiind răniţi în urma accidentului.

24 nov. 2013, 08:23
Accident TERIBIL în Buzău. Un microbuz plin cu persoane cu handicap s-a RĂSTURNAT

Potrivit poliţiei din Buzău, microbuzul s-a răsturnat în afara şoselei, într-o curbă periculoasă, unde se produc frecvent accidente rutiere.

În microbuz se aflau şoferul şi patru persoane cu handicap, aflate în scaun cu rotile, care se îndreptau dinspre Teleorman spre Bacău, unde ar fi trebuit să participe la o întrunire a persoanelor cu dizabilităţi, notează Mediafax.

În urma accidentului au fost rănite toate cele patru persoane cu handicap, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean Buzău. De asemenea, a fost rănit şi şoferul microbuzului.

CITEŞTE ŞI Accident grav în Capitală: Un şofer cu alcoolemie foarte mare a intrat într-un tramvai

La faţa locului au ajuns şi două echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au intervenit pentru scoaterea din maşină a două dintre persoanele rănite, operaţiunea fiind extrem de dificilă.

Potrivit sursei citate, cauza exactă a producerii accidentului urmează să fie stabilită după audierea şoferului.

Circulaţia pe şoseaua de centură a municipiului Buzău se desfăşoară cu dificultate în urma accidentului.