Accident TERIBIL în Caraş-Severin. Un copil de un an a murit, părinţii sunt în stare gravă

Un grav accident de circulaţie s-a produs în Caraş-Severin. Un copil de numai 1 an şi două luni şi-a pierdut viaţa, iar părinţii lui au ajuns la spital grav răniţi. Tatăl copilului a vrut să facă o depăşire fără a se asigura şi s-a ciocnit cu un TIR care venea din sens opus. Impactul a fost fatal pentru micuţul care stătea pe scaunul din dreapta şoferului în timp ce mama dormea în spate.

01 sept. 2014, 07:05
Accident TERIBIL în Caraş-Severin. Un copil de un an a murit, părinţii sunt în stare gravă

Accidentul s-a produs la ieşire din Slatina Timiş spre Caransebeş. Şoferul, care se afla în maşină cu soţia şi copilul său de doar 1 an, a făcut o depăşire riscantă, iar când a ajuns pe contrasens s-a ciocnit frontal cu un TIR. Autoturismul înmatriculat în Italia a ajuns într-un şanţ, iar din impact, micuţul care stătea pe scaunul din dreapta şoferului a fost proiectat prin parbriz, potrivit infocs.ro.

Citeşte şi Accident GRAV la ieşirea din Bucureşti. Un taxi s-a răsturnat de mai multe ori VIDEO

Şoferul TIR-ului a tras de volan cât a putut până a ieşit de pe şosea. Însă tot nu a reuşit să evite tragedia.

Victimele au rămas prinse între fiarele maşinii şi au fost scoase de pompieri. După ce le-au acordat primul ajutor la faţa locului, medicii i-au preluat pe toţi trei şi i-au transportat la spital. Pe drum însă, copilul a decedat. În urma impactului, maşina a fost efectiv zdrobită. Nu a mai rămas decât un morman de fiare. Familia este din localitatea Hârşova, judeţul Constanţa şi se îndrepta spre Caransebeş.

Citeşte şi Accident GRAV în Arad. O familie a ajuns la spital, după ce autoturismul lor a intrat în coliziune cu un TIR