Accident TERIBIL în Dolj. Un lider PSD şi soţia lui şi-au pierdut viaţa

Un accident de circulaţie grav s-a produs, luni, în comuna Bârca, judeţul Dolj. Trei persoane şi-au pierdut viaţa.

30 mart. 2015, 14:07

Potrivit poliţiştilor, un autoturism marca Skoda și un Ford s-au ciocnit violent. 

Cei doi conducători auto şi soţia unuia dintre ei au decedat. A patra victimă, o doljeancă de 30 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Unul dintre conducătorii auto era Radu Onofrei, președintele PSD Măceșu de Sus, care se afla în maşină împreună cu soţia.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri ajunși la fața locului s-a stabilit faptul ca șoferul care a provocat accidentul este un bărbat de 71 de ani, Dumitru Nicolae, din Craiova, care conducea un autoturism dinspre Giurgița către Bârca, iar într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens unde a lovit un alt autoturism la volanul caruia se afla Radu Onofrei, de 45 de ani, din Măceșu de Sus.

Cel care a provocat accidentul este preşedintele Partidei Romilor Dolj.

În urma impactului, a rezultat decesul ambilor conducători auto și unei pasagere de 44 de ani, din Măceșu de Sus, aflată în cel de-al doilea autoturism, soția lui Radu Onofrei, precum și rănirea gravă a unei alte femei, de 30 de ani, din Craiova, Silvia E., pasageră în primul autoturism. Politistii rutieri fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii evenimentului rutier.