Accident TERIBIL în Mehedinţi. Un bărbat şi-a călcat DIN GREŞEALĂ soţia VIDEO

Un bărbat de 67 de ani, din Mehedinţi, s-a urcat băut la volanul maşinii deşi nu avea permis şi şi-a călcat soţia care se afla în spatele autoturismului, din greşeală. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar omul s-a ales cu dosar penal, informează România TV.

26 sept. 2014, 14:29
Accident TERIBIL în Mehedinţi. Un bărbat şi-a călcat DIN GREŞEALĂ soţia VIDEO

Accidentul s-a produs în localitatea Corzu din judeţul Mehedinţi. Bărbatul de 67 de ani tocmai scotea maşina din curtea casei şi intenţiona să plece cu soţia la cumpărături. Nu a observat-o pe femeie în spatele autoturismului şi a dat peste ea. Când şi-a dat seama ce a făcut omul speriat şi-a sunat rudele.

Femeia de 60 de ani a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

„Prezintă traumatism la nivelul membrului şi la nivelul bazinului. Urmează să fie investigată pentru eventuale leziuni de organe interne”, a declarat Marian Iorga, medic SJA Mehedinţi.

Citeşte şi Accident GRAV în Vrancea. O femeie şi copila sa au fost la un pas de moarte VIDEO

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au avut două surprize. Bărbatul era băut, iar permisul lui de conducere era pentru alte categorii de autoturisme.

„La testarea aparatului etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,25 mg pe litru alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, a precizat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi Accidente provocate de două şoferiţe, în Bistriţa-Năsăud: Un copil şi un biciclist au fost răniţi