Accident teribil: mirele şi 12 rude au murit după ce microbuzul s-a răsturnat în drum spre biserică. Alte patru persoane sunt rănite

Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața lor s-a transformat într-o adevărată tragedie. Mirele și 12 membri ai familiei sale au murit într-un accident cumplit, chiar în ziua nunții.

31 iul. 2018, 13:54
Accident teribil: mirele şi 12 rude au murit după ce microbuzul s-a răsturnat în drum spre biserică. Alte patru persoane sunt rănite

Victimele se aflau într-un microbuz și se îndreptau către casa miresei, de unde ar fi trebuit să plece împreună la biserică. Pe drum, însă, microbuzul a intrat într-o coliziune violentă cu un camion.

Mirele și 12 rude ale sale au murit pe loc, iar alte patru persoane au fost grav rănite și se zbat între viață și moarte. 

Accident s-a produs in provincia Quang Nam, din Vietnam. Șoferul microbuzului în care se aflau cei decedați a fost rănit, iar acum autoritățile investighează cauza producerii accidentului teribil.

„Trupurile victimelor au fost aduse înapoi la domiciliu pentru înmormântare, iar răniţii au fost trataţi într-un spital local.”, a spus polițistul, solicitând anonimatul, pentru că nu era autorizat să vorbească cu presa.

Aproximativ 8.200 de persoane au murit în urma accidentelor rutiere din Vietnam de anul trecut, în scădere de la aproximativ 8.600 față de anul precedent. Majoritatea celor uciși erau pe motociclete sau scutere.