Accident teribil: O bătrână a fost ucisă chiar în faţa casei de un şofer aproape de comă alcoolică

O bătrână din Cluj a fost ucisă în faţa casei de un şofer băut. Individul era aproape de comă alcoolică şi nici măcar nu şi-a dat seama când a lovit-o pe femeie, care se afla pe marginea drumului. A mers câteva sute de metri şi abia apoi s-a gândit că a călcat ceva şi s-a întors. 

12 feb. 2016, 06:46
Accident teribil: O bătrână a fost ucisă chiar în faţa casei de un şofer aproape de comă alcoolică

Bătrâna era pe marginea drumului din Chiuieşti şi se ducea spre casă, când a fost lovită în plin de o maşină.

„Dumneaei ieşea de aici ca să meargă săraca acasă şi ea acolo a rămas, unde e grămada aia de găteje, pe marginea drumului. Acolo a oprit şi a venit înapoi, s-a uitat un pic şi s-a dus iar. Nici măcar nu a văzut că e moartă mama în şanţ”, a povestit fiica victimei.

Şoferul a mai mers câteva sute de metri, apoi a realizat că a lovit ceva şi s-a întors. În câteva momente, la locul nenorocirii a ajuns şi fiica bătrânei, care a sunat disperată la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie.

„La preluare, pacienta în stop cardiorespirator, cu manevre de resuscitare în curs pentru care s-au început manevrele avansate de resuscitare”, a declarat un medic de pe ambulanţa care a intervenit la faţa locului.

Şoferul, deşi avea o alcoolemie de 1,4 mg/l în aerul expirat, le-a spus poliţiştilor că nu a văzut-o pe femeie pentru că l-au orbit farurile altei maşini. El a recunoscut că a băut, însă nu mai mult de o bere dimineaţă.