Accident TERIBIL pe DN7. Şoferul, un bărbat fără permis, a murit pe loc, alte două persoane au fost rănite

O tragedie s-a produs pe drumul dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Un şofer fără permis a provocat un cumplit accident. El s-a izbit cu maşina de un stâlp şi a murit pe loc, iar cei doi pasageri din autoturism au fost răniţi, informează România TV.

12 iun. 2016, 05:29
Accident TERIBIL pe DN7. Şoferul, un bărbat fără permis, a murit pe loc, alte două persoane au fost rănite

Drumul dintre Râmnicu Vâlcea şi Piteşti face încă o victimă. Un autoturism care mergea duminică dimineaţă pe DN7 a ieşit de pe carosabil în localitatea Morăreşti, într-o curbă, şi s-a izbit de un stâlp din lemn, apoi de un mal de pământ. Cauza accidentului este viteza prea mare, neadaptată la carosabilul ud.

În maşină erau trei persoane: şoferul de 42 de ani care a şi murit pe loc, ocupantul din dreapta, un tânăr de 28 de ani care are răni grave şi a fost transportat la spital, şi un alt bărbat care se afla pe bancheta din spate şi a fost, de asemenea, rănit, însă a refuzat să meargă la spital.

Pentru că impactul a fost în afara părţii carosabile, traficul nu a fost blocat. În urma cercetărilor a reieşit faptul că şoferul nu poseda permis de conducere.

Citeşte şi Accident grav în Iaşi. O persoană a rămas încarcerată FOTO