Accident teribil! Vedeta de doar 26 de ani a murit FULGERĂTOR în urma impactului, medicii nu l-au putut salva

Doliu în lumea fotbalului! Un jucător de top a murit subit, la doar 26 de ani! Clubul la care juca pare blestemat, a pierdut mai mulţi fotbalişti în condiţii similare

13 feb. 2018, 18:18
Accident teribil! Vedeta de doar 26 de ani a murit FULGERĂTOR în urma impactului, medicii nu l-au putut salva

Lumea fotbalului este în doliu! Clubul sud-african Polokwane City a anunțat decesul fundașului Mogau Tshehla într-un accident rutier. Jucătorul avea doar 26 de ani era considerat o mare speranţă de către şefii grupării din Africa de Sud. 

Mogau Tshehla era legitimat la Polokwane City din ianuarie 2017, iar în acest sezon bifase 10 meciuri și un gol în toate competițiile.

Nu e primul jucător al clubului Polokwane City care se stinge într-un astfel de mod. În 2012, patru jucători ai echipei, Khomotso Mpaketsane, Mojalefa Mphuthi, Moeketsi Ntheteşi Koketso Takalo au murit într-un accident rutier, în care a fost implicat autocarul clubului de fotbal. 

De asemenea, Kopano Sekgobela, un alt jucător al echipei, a rămas paralizat în urma unui accident rutier. Mogamat Jacobs era şi el să-şi piardă viaţa în acelaşi mod, în 2016. Mijlocaşul a fost spitalizat timp de 18 luni.