Accident tragic la Buzău: O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni de pe DN 2

O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani şi-a pierdut viaţa, duminică dimineaţă, la Poşta Câlnău, judeţul Buzău, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa DN 2 (E 85) pe o trecere de pietoni semnalizată cu indicatoare, dar fără marcaje rutiere. Victima nu a fost încă identificată.

RomaniaTV.net
15 oct. 2017, 06:42
Accident tragic la Buzău: O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni de pe DN 2

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), în localitatea Poşta Câlnău. Femeia, care nu a fost încă identificată, s-a angajat în traversarea drumului european şi nu a fost observată de o şoferiţă de 41 de ani din Mehedinţi, aflată la volanul unui autoturism Volkswagen. În urma impactului, victima a fost aruncată la mai bine de 30 de metri de trecerea de pietoni, decedând pe loc.

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să o ajute, iar poliţiştii au demarat cercetările pentru a vedea circumstanţele în care a avut loc evenimentul rutier.

Trecerea de pietoni pe care victima s-a angajat în traversarea străzii era semnalizată cu indicatoare, însă nu era marcată pe carosabil în zonă fiind turnat un nou covor asfaltic.