Accident tragic la Tuzla: O maşină, spulberată de tren. Şoferul a murit strivit

Personalul de Mangalia i-a spulberat viaţa astăzi, unui bărbat de 49 de ani din Eforie Sud. Aflat la volanul propriei maşini, acesta a crezut că poate ajunge dincolo de trecerea la nivel cu calea ferată înaintea trenului. Au urmat clipe de groază. Locomotiva a lovit maşina în plin, a dat-o peste cap, iar bărbatul a fost spulberat din autoturismul care a căzut mai apoi peste el.

RomaniaTV.net
14 aug. 2017, 16:51
Accident tragic la Tuzla: O maşină, spulberată de tren. Şoferul a murit strivit

Tragedia s-a produs în jurul orei 9 la trecerea la nivel cu calea ferată din Tuzla. Este un drum secundar pe care localnicii din Eforie îl folosesc, pentru a scăpa de aglomerația de pe drumul național, rută pe care victima o știa foarte bine. În această dimineață, bărbatul de 49 de ani voia meargă la pescuit, spun apropiații săi.

Nimeni nu își poate explica cum de a ieșit în fața trenului Interregio Mangalia – Constanța. Mecanicul spune că l-ar fi văzut vorbind le telefon și că deși a tras semnalul, nu a mai putut face nimic să evite impactul nimicitor.

Trenul a lovit mașina în plin, a aruncat-o peste un parapet al șoselei și a dat-o peste cap. Șoferul nu purta centura și a fost proiectat afară, iar autoturismul a căzut peste el. Martorii scenelor de groază, pasagerii din tren au sărit să-l scoată de sub caroserie și spun că viața mai pâlpâia în el, transmite reporterntv.

Ca și cum ar fi avut o presimțire sinistră, la câteva clipe după accident, fiul de 14 ani al șoferului a încercat de nenumărate ori să-și sune tatăl. La telefonul rătăcit în iarbă au răspuns însă martorii care cu greu au reușit să-i dea sinistra veste. Adolescentul a venit într-un suflet la locul accidentului, împreună cu mama sa, sperând că poate totuși este vorba de o confuzie. Din păcate, însă cele mai negre presimțiri li s-au adeverit. Inexplicabilă a fost atititudinea unor curioși care, amatori de macabru, s-au strâns lângă mașina distrusă cu țigările aprinse, ignorând faptul că autoturismul avea rezervor GPL și putea exploda în orice moment.

Din cauza accidentului, traficul feroviar între Constanța și Tuzla a fost blocat timp de două ore și jumătate, până la sosirea crimnaliștilor. O coincidență sinistră face ca trenul implicat în accident să fie același care a provocat o tragedie similară, pe 1 august, în Eforie. Atunci, victime au fost doi bătrâni de 85 de ani, soț și soție. Femeia a murit pe loc, soțul ei a scăpat cu răni ușoare.