ZI NEAGRĂ PE ŞOSELE. Un român A MURIT, alţi patru au fost RĂNIŢI într-un accident grav în Ungaria

Accidente teribile, sâmbătă, pe şosele. Un român a murit şi alţi patru, printre care şi un copil, au fost răniţi grav după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe autostradă în Ungaria. În ţară, la Vrancea, zece oameni au ajuns de urgenţă la spital, în Giurgiu, un om a murit şi alţi şase au fost răniţi, iar pe Autostada Bucureşti Piteşti a fost pericol de explozie pentru mai mult timp după ce o cisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat şi a luat foc.

26 iul. 2014, 14:40
ZI NEAGRĂ PE ŞOSELE. Un român A MURIT, alţi patru au fost RĂNIŢI într-un accident grav în Ungaria

Cinci cetăţeni români au fost implicaţi sâmbătă într-un accident rutier în Ungaria, dintre care o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Accidentul a avut loc pe Autostrada M3.

Potrivit publicaţiei maghiare „Nepszava”, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului la kilometrul 152 pe autostrada M3, maşina pătrunzând pe contrasens şi răsturnându-se.

În urma accidentului, unul dintre pasageri a murit pe loc şi alţi patru, printre care şi un copil, au fost răniţi grav.

Circulaţia pe autostrada M3, pe sensul de mers spre Budapesta, a fost restricţionată, a declarat, pentru MTI, Szabó-Berdár Csilla, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Borsod-Abaúj-Zemplén, pe raza căreia a avut loc accidentul.

Potrivit unui comunicat al MAI, din dispoziţia viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, ataşatul de afaceri interne al MAI în Ungaria şi o echipă consulară de la Consulatul din Gyula s-au deplasat la unitatea medicală unde au fost internaţi cei patru cetăţeni români, răniţi în accidentul produs pe autostrada M3 din Ungaria, în jurul orei 14,35 (ora României).

Vicepremierul Gabriel Oprea a purtat o discuţie pe acest subiect cu ministrul de externe, Titus Corlăţean, stabilind modalitatea comună de acţiune din partea autorităţilor române.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii autorităţilor ungare, în accidentul rutier au fost implicaţi cinci cetăţeni români, dintre care o persoană a decedat şi alte patru au fost rănite. Una dintre persoanele rănite a fost transportată cu un elicopter la Spitalul Judeţean Miskolc, fiind într-o stare critică. Autoturismul, din motive necunoscute până în prezent, a rupt parapetul despărţitor, intrând pe sensul opus de mers şi s-a rostogolit în afara părţii carosabile.

În Constanţa, o persoană şi-a pierdut viaţa vineri seara într-un accident produs pe podul din localitatea Ovidiu. Un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz plin cu pasageri, iar în urma impactului, autoturismul a luat foc.

Accident grav în Constanţa. O persoană a ARS într-o maşină VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă, în Vrancea, între un autoturism şi un microbuz care transporta opt persoane.

Un MICROBUZ, implicat într-un ACCIDENT GRAV în Vrancea. 10 persoane au fost rănite VIDEO

Un microbuz cu şapte persoane la bord s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN 5 în judeţul Giurgiu, unul dintre pasageri pierzându-şi viaţa.

ACCIDENT în Giurgiu. Un microbuz cu şapte persoane s-a răsturnat. Un pasager a murit

Pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 110, o cisternă s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă. Maşina a luat foc.

Cisternă răsturnată pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Maşina a luat foc VIDEO

Un alt accident a avut loc sâmbătă în Argeş. Şoferul băut al unei maşini de teren a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod şi s-a rostogolit de trei ori. Trei persoane au fost rănite grav, iar una a intrat în comă şi a fost transportată cu un elicopter SMURD la spital.

Accident TERIBIL. Un bolid s-a izbit de un cap de pod. Trei persoane rănite GRAV. Una este în COMĂ