Accidente deosebit de grave în Braşov şi Mehedinţi: Un bărbat a murit şi o tânără este în stare critică VIDEO

Tragedie în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Braşov. Un şofer de 34 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Pasagerul din dreapta a fost grav rănit. Un alt accident grav s-a produs şi la Mehedinţi, o tânără de 17 ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovită în plin de o maşină de teren.

RomaniaTV.net
18 oct. 2014, 05:35
Accidente deosebit de grave în Braşov şi Mehedinţi: Un bărbat a murit şi o tânără este în stare critică VIDEO

Accidentul din Braşov s-a produs în cartierul Triaj. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea şoselei, potrivit România TV. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos din autoturism. Medicii l-au resuscitat, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Pasagerul din dreapta a fost transportat în stare gravă la spital.

S-a intervenit pentru scoaterea şoferului dintre fiarele autoturismului. Am fost nevoiţi să îndepărtăm portiera pentru a putea scoate victima. Din păcate, pentru conducatorul auto, un bărbat de 34 de ani, nu s-a mai putut face nimic„, a declarat Ciprian Sfreja de la ISU Braşov.

Un grav accident de circulaţie s-a produs şi în Mehedinţi. La Drobeta Turnu-Severin, o tânără de 17 ani a fost lovită de o maşină de teren în timp ce traversa strada. Ea a fost luată pe capotă, după care a căzut pe şosea. A fost transportată în stare gravă la spital. Tânărul aflat la volan a susţinut în faţa poliţiştilor că fata nu se afla pe trecerea de pietoni, ci la câţiva metri distanţă.

Fata era în stare de inconştienţă, cu traumatism cranio-cerebral, avea o plagă occipitală sângerândă şi era în comoţie cerebrală. Pacienta este în stare gravă„, a declarat medicul Sorin Viaşu de la SJA Mehedinţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni sau tânăra a traversat strada la câţiva metri de marcajul pietonal, aşa cum susţine şoferul.

Citeşte şi: ACCIDENT teribil provocat de un ŞOFER DROGAT: Cinci maşini au fost avariate