ACCIDENTE grave în Constanţa. Două femei au murit, un bărbat a fost rănit VIDEO&FOTO

Două accidente au avut loc, marţi dimineaţa, în judeţul Constanţa. În urma coliziunii dintre două autoturisme, două femei au murit, iar un bărbat a fost rănit.

21 nov. 2017, 07:15

Cadrele medicale și elicopterul SMURD au intervenit la un accident rutier teribil, care s-a produs marţi dimineața, 21 noiembrie, la intersecția DN39 cu A4, la ieșirea din localitatea Lazu, înspre sensul giratoriu de la Agigea. Două autoturisme, în care se aflau două persoane de sex feminin și un bărbat au intrat în coliziune, potrivit replicaonline.ro.

Iniţial, una dintre victime, o femeie, a fost găsită în stop, însă după aplicarea protocolului de resuscitare i-a revenit pulsul, fiind transportată la unitatea spitalicească cu ajutorul elicopterului SMURD. Cea de-a doua victimă a fost găsită de medici în stare conștientă, dar a fost transportată la spital cu o ambulanță, suferind un traumatism cranio-cerebral. Din câte se pare, există și o a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Din păcate, pacienta rănită grav a decedat. Cea de-a doua femeie adusă la UPU a fost internată în stare gravă, în secția ATI. Ulterior, şi aceasta a decedat.

La UPU a fost adus și o a treia victimă, un bărbat diagnosticat cu traumatism cranian minor și a cărui stare nu necesită internare.

De asemenea, tot marţi dimineaţa, pe Bulevardul Tomis, aproape de ieșirea din oraș spre Ovidiu, două autoturisme s-au ciocnit violent. Un BMW alb și un Ford de culoare negră au lăsat bucăți din caroserie în mijlocul străzii, scrie reporterntv.ro.

Poliția a început deja investigațiile pentru a afla cine este de vină pentru producerea incidentului.

Citeşte şi Accident cumplit în judeţul Hunedoara. Un microbuz plin cu pasageri a fost implicat