ACCIDENTE grave în ţară: Trei maşini s-au ciocnit la Vaslui, după ce un şofer a făcut infarct. Carambol în Argeş

Trei autovehicule s-au ciocnit, miercuri dimineaţă, pe o stradă din Vaslui, după ce şoferul unei maşini a făcut infarct. Acesta a murit, iar alte două persoane au fost rănite. Un alt accident grav s-a produs în Ştefăneşti, judeţul Argeş. Trei maşini s-au ciocnit, iar o femeie de 33 de ani a fost transportată la spital după descarcerare.

RomaniaTV.net
28 feb. 2018, 08:42

O persoană a murit, iar alte două sunt rănite într-un accident grav produs miercuri într-o benzinărie din Vaslui. În urma coleziunii, una dintre maşini s-a răsturnat la doar câțiva metri de una dintre pompele de alimentare cu carburanți.

DRUMURI ÎNCHISE şi miercuri: A2 şi A4, rămân blocate, pe multe drumuri naţionale nu se circulă. Peste 100 de trenuri anulate

„Şoferul autoturismului marca Toyota, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a făcut un infarct la volan, a acroşat o autoutilitară de pe şosea, apoi a ricoşat într-un autoturism care era într-o benzinărie. Vehiculul marca Toyota s-a răsturnat la aproximativ zece metri de pompele de alimentare cu combustibil din cadrul benzinăriei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Vaslui, căpitanul Petru Iftene.

Bărbatul de 32 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite şi transportate la spital.

ANM: Ger în întreaga ţară până joi, însoţit de ninsori şi viscol. Cod portocaliu în 7 judeţe, şcoli închise în 11 judeţe şi Capitală

În Prahova pe drumul DN1A Braşov-Ploieşti un TIR a derapat şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Din fericire, şoferul nu a fost rănit. 

Din cauza vremii, un autobuz şi un microbuz s-au ciocnit în municipiul Moreni din judeţul Dâmboviţa. Şoferul microbuzului a rămas încarcerat în urma coliziunii şi a fost nevoie de intervenţia echipajului SMURD pentru a-l transporta la spital. În autobuz se aflau şoferul şi alţi cinci călători, dar niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Accident şi la Ştefăneşti, în Argeş. Trei maşini au fost implicate într-un carambol pe vechiul drum ce leagă Bucureştiul de Piteşti. O femeie de 33 de ani a fost transportată la spital după descarcerare.

La Galaţi, un barbat şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au ajuns cu răni grave la spital, dupa ce o dubă şi o camionetă s-au ciocnit violent. Autorităţile au fost şocate de ce au găsit la locul tragediei.