Accidente grave în această dimineaţă, două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 13 au fost rănite

Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni dimineaţa în judeţul Constanţa, în eveniment fiind implicate un autoturism şi un microbuz. De asemenea, trei persoane au fost rănite luni dimineaţă, pe DN2B, în zona localităţii buzoiene Gălbinaşi, în urma ciocnirii dintre un autoturism şi o autocisternă. Accidente grave au avut loc în oraşul Pogoanele şi în Argeş.

06 nov. 2017, 06:30
Accidente grave în această dimineaţă, două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 13 au fost rănite

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni dimineaţa la un accident rutier petrecut pe DN22, în zona localităţii Tariverde, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje. În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

În urma impactului, un bărbat aflat în autoturism a murit, iar cinci persoane au fost rănite.

Victimele erau conştiente şi au fost transportate la spital. De asemenea, alte trei persoane au refuzat să fie duse la spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Un grav accident de circulaţie a avut loc şi pe DN2B, în judeţul Buzău. Trei oameni au fost răniţi în urma ciocnirii dintre un autoturism şi o autocisternă.

Auturismul a derapat şi s-a ciocnit cu o autocisternă goală. Toţi cei trei răniţi erau pasageri în autoturism.

Conform primelor verificări, o femeie de 32 ani, din Gălbinaşi, aflată la volanul autoturismului, care circula către Braila, nu ar fi adaptat viteza, carosabilul fiind umed, şi a intrat in coliziune cu o autocisternă condusă din sens opus de un tânăr de 27 de ani, din Ianca.

Potrivit news.ro, în urma impactului, femeia şi doi copii în vârstă de 8 şi, respectiv, 11 ani, pasageri în autoturism, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul.

Tot în Buzău, un om a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp dintr-o staţie GPL. Doar câţiva metri au lipsit ca autoturismul să lovească butelia de gaz. Accidentul a avut loc pe drumul naţional 2C, în oraşul Pogoanele.

Cei 4 bărbați care se aflau în maşină se întorceau de la muncă. La un moment dat, la intrarea într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp al unei stații GPL. Locuitorii care au auzit bubuitura au ieșit într-un suflet din case să îi ajute.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili în ce condiţii a avut loc accidentul.

În Piteşti, 5 masini au fost avariate intr-un accident. Două maşini s-au ciocnit violent şi au ricoşat apoi în alte trei autoturisme parcate. La faţa locului au intervenit medicii, poliţiştii, dar şi pompierii, pentru că au fost scurgeri de combustibil. Doi oameni au fost răniţi.