Accidente grave pe DN1. Doi oameni au murit, alţi doi sunt răniţi

Două persoane au murit, după ce un TIR încărcat cu parchet s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau, iar la ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru scoaterea acestora din maşină. De asemenea, alte două persoane au fost rănite după ce maşina în care erau s-a răsturnat într-un şanţ. Ambele accidente au avut loc pe DN 1, la Perşani, în judeţul Braşov.

RomaniaTV.net
28 oct. 2017, 10:57
Accidente grave pe DN1. Doi oameni au murit, alţi doi sunt răniţi

Traficul rutier este întrerupt pe DN1 Braşov – Făgăraş, la kilometrul 202+300 de metri, între localităţile Perşani şi Vlădeni, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren.

Autotranul încărcat cu parchet a intrat în balans şi s-a răsturnat peste un autoturism. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, două persoane şi-au pierdut viaţa şi au rămas încarcerate în autoturism. La momentul la care pompierii au ajuns la faţa locului, pasagerii erau decedaţi.

Un al doilea accident s-a produs tot la Perşani, pe DN 1. O maşină a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe marginea drumului, din cauza vitezei şi a şoselei umede.

Cei doi pasageri din autoturism au fost răniţi, iar la faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, unul de descarcerare şi o ambulanţă. Răniţii au fost scoşi din maşină, erau conştienţi şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.