Accidente grave în Constanţa. Mai multe persoane au ajuns la spital cu răni grave

Accident grav vineri după-amiază în judeţul Constanţa. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au ajuns la spital după ce bărbatul care se afla la volanul maşinii a pierdut controlul volanului. La scurt timp, tot în judeţul Constanţa un bărbat a fost rănit grav în timp ce traversa neregulamentar.

08 ian. 2016, 18:37
Accidente grave în Constanţa. Mai multe persoane au ajuns la spital cu răni grave

Accidentul a avut loc pe DN 22 pe sensul dinspre Constanţa spre Tulcea. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul volanului din cauza neatenţiei şi a ajuns pe sensul opus de mers, potrivit reporterntv.ro

Autoturismul a lovit în plin un altul care circula regulamentar. În urma impactului, cinci persoane, printre care şi doi copii de doi ani respectiv patru luni, au fost rănite.

La scurt timp, tot în judeţul Constanţa, între Eforie Nord şi Tuzla a avut loc un alt accident. Un bărbat care a traversat neregulamentar printr-un loc nepermis a fost lovit în plin de o maşină. În urma impactului puternic, pietonul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat în stare de inconştienţă la spital.

Citeşte şi