Accidente în lanţ în Bacău: Un mort şi şase răniţi

O femeie din Bacău a murit după ce maşina pe care a luat-o la ocazie, în drum spre serviciu, a intrat într-un copac din cauza şoselei proaste. Tot în Bacău, patru oameni au fost răniţi după ce un microbuz s-a izbit de un autocar şi o maşină.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 09:26
Accidente în lanţ în Bacău: Un mort şi şase răniţi

Femeia făcea mereu naveta pentru a ajunge la serviciu. A făcut cu mâna unui bărbat din sat, care a luat-o către muncă. Nu a apucat să meargă decât 200 de metri cu maşina, după care autoturismul a derapat pe pietrişul de pe şosea. „Maşina a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de un copac, după care a ieşit din decor”, a declarat unul dintre pompieri.

La faţa locului au fost chemate două ambulanţe care nu au mai apucat, din păcate, să facă nimic pentru femeie. În urma tragediei, o fetiţă a rămas orfană.

Şoferul şi un alt consătean, care era pe locul din dreapta, au fost duşi în stare stabilă la spital.

Pe aceeaşi şosea, Drumul Judeţean 252, la numai câţiva kilometri distanţă de accident, situaţia devine şi mai periculoasă. Pe o distanţă de câţiva metri se execută lucrări de reparaţii, fără nicio semnalizare. Dacă nu sunt atenţi, şoferii au toate şansele să cadă în râpă, de la patru metri înălţime.

Tot în judeţul Bacău, pe Drumul European 85, patru oameni au fost răniţi, după ce un autocar din Bulgaria, un microbuz şi o maşină s-au ciocnit. De vină ar fi şoferul autoturismului, un cetăţean turc, care a încercat o depăşire riscantă.