Accidente în lanţ în Capitală. O persoană a murit, iar alţi patru au fost răniţi VIDEO

Val de accidente în ultimele ore, și în Capitală. Un om a murit și alți patru au fost răniți, printre care și un copil de 6 ani. Cel mai grav: un bărbat beat a fost lovit de tramvai după ce s-a impiedicat şi a căzut pe şine. Omul nu a avut nicio șansă, a murit pe loc.

25 sept. 2016, 05:23
Accidente în lanţ în Capitală. O persoană a murit, iar alţi patru au fost răniţi VIDEO

Primul accident s-a produs în intersecţia dintre Bulevardul Ștefan cel Mare şi strada Lizeanu. Un bărbat de aproximativ 60 de ani, care consumase băuturi alcoolice, s-a împiedicat de o bordură şi a căzut pe şina de tramvai. A fost strivit pe loc. Martor la eveniment a fost chiar un prieten al său.

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au fost mobilizate la locul accidentului. Trupul bărbatului a fost scos de sub tramvai dupa aproximativ o jumătate de oră.

Pe Bulevardul 1 decembrie, două maşini s-au ciocnit violent din cauza unuia dintre şoferi care a forţat semaforul. Bărbatul vinovat consumase alcool. A încercat să îi mintă pe poliţişti şi le-a declarat că la volan era iubita lui, care nu băuse.

O fetiţă de 6 ani și mama ei au ajuns la spital.

Alte două maşini s-au ciocnit violent în sectorul 3. Accidentul s-a produs tot din cauza unui şofer grăbit care a trecut pe galben.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi Bilanţ negru pe şoselele din România. Numărul accidentelor a crescut alarmant, iar zeci de persoane au murit