ACCIDENTE MORTALE în Capitală. Doi pietoni şi-au pierdut viaţa VIDEO

Două accidente mortale cu pietoni s-au petrecut luni noaptea în Capitală. Doi oameni au murit în timp ce traversau neregulamentar. Unul dintre şoferi a fugit de la faţa locului şi după câteva ore s-a dus la poliţie să reclame că i-ar fi fost furată maşina, informează România TV.

26 sept. 2017, 06:03
ACCIDENTE MORTALE în Capitală. Doi pietoni şi-au pierdut viaţa VIDEO

Unul dintre accidente s-a petrecut pe Şoseaua Alexandriei din Capitală. Un şofer în vârstă de 27 de ani a accidentat mortal un pieton de 40 de ani care a traversat pe roşu.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori care au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă nu s-a mai putut face nimic.

Alt accident a avut loc în zona Morarilor din Pantelimon. Un şofer a lovit mortal un pieton de 40 de ani şi apoi a fugit de la locul accidentului.

„În jurul orei 22:40, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe Şoseaua Morarilor a surprins şi accidentat mortal un bărbat de aproximativ 40 de ani care se angajase în trecere prin loc nepermis şi fără să se asigure, acesta fiind proiectat în trotuarul de pe partea dreaptă. După accident, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea rămânând neindetificat”, au spus reprezentanţii Poliţiei.

În cele din urmă şoferul fugar a fost prins după ce acesta a mers singur la Poliţie să reclame că i-a fost furată maşina. Poliţiştii au găsit însă cheia autoturismului asupra lui. El a fost testat cu aparatul etilotest şi avea o alcoolemie de 0,83.

Citeşte şi Accident grav în Ploieşti. Mamă cu doi copii, la spital, după ce au fost loviţi pe o trecere de pietoni de un şofer băut