ACCIDENTE pe şoselele din ţară. O persoană a murit, alte trei au fost rănite VIDEO

Un accident teribil s-a produs în judeţul Constanţa. Un om a murit, iar alţi doi au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ. Iar într-o localitate din judeţul Alba, un minor de 14 ani a fost acroşat de un taxi.

04 dec. 2016, 08:41
ACCIDENTE pe şoselele din ţară. O persoană a murit, alte trei au fost rănite VIDEO

Un autoturism s-a răsturnat sâmbătă noaptea pe un drum din județul Constanța. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 2A, între Hanul Morilor și Stupina, în jurul orei 03.00, scrie telegrafonline.ro.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța, în urma teribilului accident o persoană a decedat, o alta a rămas încarcerată și a fost transportată la Spitalul Județean Constanța după ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate și o a treia persoană a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un alt accident s-a produs în Alba Iulia. Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost rănit grav în urma unui accident rutier petrecut, între Alba Iulia şi Miceşti. Acesta încerca să dirijeze o căruţă pentru a intra pe Calea Moţilor, însă a fost acroşat de un taximetru, potrivit alba24.ro.

Potrivit IPJ Alba, minorul de 14 ani, T.S.R., din Alba Iulia, se afla în faţa calului ce tracta o căruţă, în momentul accidentului. Minorul a fost acroşat de taximetru şi a suferit o fractură la picior, fiind transportat cu ambulanţa pentru îngrijiri medicale la spital.

Şoferul taxi-ului nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului.

Citeşte şi ACCIDENT în Capitală. Şoferul unei maşini a ajuns de urgenţă la spital VIDEO