Accidente rutiere grave din cauza zăpezii. Un camion s-a ciocnit cu un utilaj, un autobuz s-a RĂSTURNAT

Vremea face victime pe şosea. Zăpada a dus la două accidente grave. În Pasul Tihuţa descarcerarea a intervenit după ce un utilaj de deszăpezire s-a lovit violent cu un camion, iar un autobuz a derapat pe carosabilul acoperit de zăpadă şi s-a răsturnat.

03 apr. 2015, 11:14
Accidente rutiere grave din cauza zăpezii. Un camion s-a ciocnit cu un utilaj, un autobuz s-a RĂSTURNAT

Chiar la primele ore ale dimineţii, un autobuz de la o firmă pentru transport muncitori a derapat pe drumul care leagă Livezile de Rusu Bârgăului şi a ajuns pe câmp, scrie bistriteanul.ro. Carosabilul era îngheţat, iar şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe drum în timp de se îndrepta spre Rusu Bârgăului.

Citeşte şi Iarnă în toată regula în nordul ţării. Zeci de şoferi au rămas blocaţi în nămeţi VIDEO

Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma accidentului, autobuzul fiind gol. După ce s-a petrecut accidentul, şoferul s-a prezentat la Secţia de Poliţie din Livezile şi a declarat cele întâmplate.

DN 18 a fost blocat câteva ore din cauza unui TIR care a derapat şi s-a pus de-a curmezișul. Pe ambele sensuri s-au creat cozi lungi de sute de metri. Responsabilii cu deszăpezirea au intervenit. 

Circulația în pasul Tihuța a fost blocată nu din cauza viscolului, ci din cauza unui accident de circulație petrecut într-o curbă periculoasă. Un utilaj de deszăpezire s-a lovit frontal de un camion care urca muntele. Camionul era gol și venea de la Timișoara și se îndrepta spre Suceava.

Citeşte şi Fenomen neobişnuit în aprilie. NINGE ca-n decembrie şi meteorologii anunţă vreme urâtă în continuare. VIDEO

În urma impactului, cei doi șoferi au fost răniți. Ambii au suferit traumatisme craniene, dar erau conștienți. Aceştia au fost transportați la spital.