Accidente rutiere grave: O fetiţă a murit, iar şase persoane au fost rănite VIDEO

Accidente grave în mai multe judeţe din ţară. În Argeş, o fetiţă de 12 ani a murit, după ce a fost lovită de în plin de o camionetă în timp ce se plimba cu bicicleta. Accidente grave s-au petrecut şi în Suceava şi Braşov. În urma lor, şase oameni au ajuns la spital, dintre care unul se zbate între viaţă şi moarte.

RomaniaTV.net
25 aug. 2012, 06:32
Accidente rutiere grave: O fetiţă a murit, iar şase persoane au fost rănite VIDEO

În judeţul Argeş, tragedia s-a produs în comuna Poiana Lacului. Fetiţa se plimba cu bicicleta, când a fost lovită în plin de o camionetă. A intrat în comă, iar medicii de la Spiatul de Pediatrie din Piteşti au apelat la un elicopter SMURD pentru a o transporta la Bucureşti. În momentul în care medicii au solicitat acordul scris al părinţilor, tatăl a leşinat.

Între timp, starea fetei s-a agravat şi nu a mai putut fi transportată cu elicopterul, aşa că medicii au decis să o ducă înapoi la spitalul din Piteşti.  În drum spre spital, copilul a intrat în comă profundă şi a murit.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească cine se face vinovat de accident.

Grav accident de circulaţie şi în Suceava. Două autoturisme s-au ciocnit frontal în comuna Cosânda. Patru persoane, printre care si o femeie gravidă, au ajuns la spital, iar unul dintre răniţi este în stare foarte gravă. Şoferii spun că accidentul s-a petrecut într-o intersecţie nesemaforizată.

Şoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătătmare corporală din culpă.

Şi pe DN 11, drumul care face legătura între Braşov şi zona Moldovei, a avut loc un accident grav. Un autocamion a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Două femei au ajuns la spital. Medicii au reuşit să le stabilizeze şi sunt în afara oricărui pericol.