ACCIDENTE teribile în ţară. Două persoane au murit, iar altele au fost rănite VIDEO

În Sibiu o maşină de polişie s-a izbit de un taxi şi apoi s-a răsturnat. Un tânăr de 19 ani din Gorj a murit după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp, informează România TV. De asemenea, un alt bărbat a murit în Germania tocmai când voia să se întoarcă acasă, în Gorj, după doi ani de muncă peste hotare. Iar la Suceava, 9 persoane au fost rănite după ce trei maşini s-au făcut praf.

22 mai 2017, 07:45
ACCIDENTE teribile în ţară. Două persoane au murit, iar altele au fost rănite VIDEO

Impact violent între o maşină de poliţie şi un taxi pe o stradă din Sibiu. În urma accidentului, maşina de poliţie s-a răsturnat. Doi agenţi de poliţie, şoferul de pe taxi şi o femeie au fost uşor răniţi şi transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii.

Maşina de poliţie aparţine celor de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

Teribil accident în comuna Hurezani din judeţul Gorj. Un tânăr de 19 ani a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a pierdut controlul volanului. Maşina s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului, iar băiatul a rămas încarcerat.

Ceilalţi şoferi care au văzut accidentul au sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Accident cumplit şi în Suceava. Un şofer a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a ricoşat în alt vehicul. În total 9 oameni au fost răniţi.

Tragedie pentru un tânăr de 24 de ani din Gorj. Bărbatul a murit în Germania tocmai când voia să se întoarcă acasă, în Gorj, după doi ani de muncă peste hotare. Tânărul a murit după ce un tir a intrat în maşina pe care o conducea.

Avea 24 de ani și voia să se întoarcă acasă, în comuna gorjeană Roșia de Amaradia, după doi ani de muncă în Germania. Destinul lui Nicolae Ciuteanu a fost curmat brusc într-un accident rutier care a avut loc zilele trecute, în timp ce se întorcea de la serviciu. Un autotren a izbit autoturismul în care se afla gorjeanul, alături de un coleg iranian și de fratele patronului pentru care lucra. Rudele lui Nicolae Ciuteanu au contractat o firmă de pompe funebre care va aduce în țară trupul neînsuflețit, pentru a fi înmormântat în localitatea natală, scrie pandurul.ro.

Nicolae Ciuteanu lucra de aproape doi ani în Germania, în domeniul construcțiilor, cu forme legale. Miercuri după-amiază, mașina pe care o conducea a fost izbită de un TIR, care se angajase în depășirea unei motociclete. În autoturism se mai afla fratele patronului pentru care gorjeanul lucra, dar și un al coleg de-al său, iranian. Cei trei se întorceau de la serviciu, spune, îndurerat, fratele gorjeanului. „Mai aveau vreo 7 minute până acasă în momentul în care s-a produs nenorocirea. Se aflau într-un Ford Focus, 2002 anul de fabricație. Era o mașină normală pentru muncă. Fratele meu și colegul său iranian au murit pe loc, iar fratele patronului a doua zi. Fratele a venit la mine, în Germania, în luna octombrie 2015. În septembrie, anul trecut, eu m-am retras, ceea ce urma să facă și el chiar în seara respectivă. Mi-am deschis aici o firmă de construcții, urma să continuăm amândoi aici”, a spus Adrian Ciuteanu.

În Germania se află și mama tânărului, care a plecat în urmă cu circa o lună. Acolo lucrează la o plantație de căpșune. Acum familia tânărului face toate diligențele pentru ca trupul neînsuflețit să fie adus în țară, pentru a fi înhumat creștinește. „Este în Düsseldorf. Am angajat o firmă de pompe funebre care să poată face toate actele necesare, să mi-l repatrieze. Firma de pompe funebre îmi garantează că marți seara vor fi aici și, probabil, joi va avea loc înmormântarea”, a mai spus Adrian Ciuteanu.

Tânărul mort în Germania are și două surori. Una dintre ele este elevă în clasa a XII-a, iar cealaltă soră, de 26 de ani, căsătorită la Craiova, urmează să devină mămică. Nicolae Ciuteanu nu era căsătorit.

Citeşte şi Accidente grave în Hunedoara şi Olt. Cinci copii răniţi, o femeie a fost dusă cu elicopterul la spital