Accidentul aviatic din Apuseni: Copilotul Răzvan Petrescu face primii paşi după tragedie VIDEO

Uşurare pentru părinţii copilotului Răzvan Petrescu. Starea lui de sănătate este bună, iar sâmbătă va coborî pentru prima oară din patul de spital şi va face primii paşi după tragedia aviatică din Apuseni. Tatăl lui a declarat în urmă cu câteva minute că şi-a văzut băiatul fericit pentru că a putut să se ridice în picioare.

07 feb. 2014, 16:51
Accidentul aviatic din Apuseni: Copilotul Răzvan Petrescu face primii paşi după tragedie VIDEO

„Avea o faţă tare fericită că a reuţit şi el să stea în fund (…) din ce în ce mai bine. Avem asigurări de la specialişti că este mai bine. Ne-a spus şefa de sectie că mâine (sâmbătă, n.r.) va face primii paşi dacă se poate. Sperăm. Mai are o pierdere de potasiu pentru că glanda hipofiză a fost afectată de la şoc”, a declarat tatăl copilotului, Dan Petrescu, potrivit România TV.

Copilotul a suferit trei intervenţii chirurgicale de la internarea sa în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, respectiv pentru remedierea unor probleme pe care tânărul le-a suferit la picioare, la piramida nazală, la femur şi la bazin.Citeşte şi: Copilotul lui Adrian Iovan, rănit în accidentul din Apuseni, ar putea să nu mai zboare niciodată

Ceilalţi patru supravieţuitori ai accidentului aviatic, medicii Valentin Calu, Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu, respectiv doctorul Radu Zamfir au fost audiaţi săptămâna trecută, la Cluj Napoca şi Bucureşti.