Acest aliment te ajută să slăbeşti şi să-ţi îmbunătăţeşti memoria

Dacă ai constatat că memoria nu mai este atât de bună și uiți ce anume ți-ai propus să faci cu o zi înainte, nu te panica. Această problemă are acum o soluție care te va ajuta inclusiv să pierzi câteva kilograme.

08 sept. 2017, 06:22
Acest aliment te ajută să slăbeşti şi să-ţi îmbunătăţeşti memoria

Memoria trebuie lucrată în permanență, iar pentru a nu mai fi nevoit să mergi al cumpărături cu lista de teamă să nu uiți ceva, natura îți pune un remediu ideal la dispoziție.

Hreanul, căci despre el este vorba, este o plantă miraculoasă cu multiple beneficii aduse sănătății tale mintale și corporale.
Bogat în vitamina C

Dacă alegi să o consumi în combinație cu ghimbirul, rădăcina de hrean îți va oferi o doză mare de vitamine precum cele din complexul vitaminic B, fier, forfor, mangan.

Tot ce trebuie să faci este un amestec din 100 de grame de hrean cu sucul de la 4 lămâi, 2 centimetri de rădăcină de ghimbir, 3 linguri de miere și 2 linguri de scorțișoară.

Mărunțește atât hreanul cât și ghimbirul și amestecă-le bine cu celelalte ingrediente. Pune compoziția într-un recipient de sticlă. Ia de 2 ori pe zi înainte de masă câte o linguriță timp de 3 săptămâni.
Benefic pentru simțurile tale

Amestecul de mai sus vei observa că va contribui la îmbunătățirea memoriei și a celorlaltor simțuri. De câștigat va avea și metabolismul tău care va fi mult mai rapid și astfel vei scăpa de surplusul de kilograme. Un alt aspect pozitiv al acestui tratament este că va contribui la dezvoltarea bacteriilor benefice din stomacul tău și că nu te vei mai confrunta cu oboseala.
Are proprietăți antibiotice

Dacă alegi să îl combini doar cu miere și lămâie, atunci vei obține un antidot împotriva acumulării de toxine, îți vei stimula digestia și îți va îmbunătăți funcția bilei și a pancreasului.

Rade un hrean de mărimea degetului mare și amestecă-l cu 2 lingurițe de miere și zeama de la o lămâie. Vei uita de răceală, mai ales acum că vremea se răcește tot mai mult.

În cazul în care infecția urinară îți face probleme, trateaz-o cu acest remediu: 2 lingurițe la fiecare masă din acest amestec este tot ce ai nevoie. După prima lună vei observa rezultatele pozitive.

În plus, datorită faptului că ajută la eliminarea surplusului de apă, la scurt timp vei vedea cum kilogramele în plus dispar ca prin minune.

Sfat

Păstrează amestecul la frigider într-un recipient închis ermetic.

Află cum se prepară corect ceaiul de ghimbir și ce beneficii are pe clicksanatate.ro.