Acest TEST spune TOTUL despre tine. Priveşte cu atenţie imaginile următoare şi descoperă ce fel de persoană eşti

Testele pot dezvalui foarte multe lucruri despre personalitatea ta, unele dintre ele de care nici macar nu ai fost constient. Ceea ce vei vedea in imaginile urmatoare dezvaluie atat trasaturi ale personalitatii tale cat si despre starea de spirit. Exista anumite motive pentru care vezi sau ii imaginezi un lucru anume.

27 ian. 2018, 06:12
Acest TEST spune TOTUL despre tine. Priveşte cu atenţie imaginile următoare şi descoperă ce fel de persoană eşti

Exista un studiu care a arata cum cei care lucreaza in marketing te pot determina sa cumperi ceea ce doresc ei sa vanda. Subiectii au fost trimis intr-un mall imens din care puteau cumpara absolut tot ce ar fi vrut; omul care a condus studiu a spus ca toata lumea va cumpara cate o girafa. Si, spre uimitoarea tuturor, participantii au cumparate girafe de diferite marini si culori. 

In testul de azi ti se prezinta cateva fotografii si in functie de raspunsurile tale vei afla unele lucruri despre tine pe care nu le stie nici macar cel mai bun prieten. 

Asadar sa incepem: 

Ce vezi in imaginea urmatoare?

O explozie? Doua maini? Un copac? Maini si un creier? Nimic? Sau poate altceva?

Analiza:

Daca ai vazut doua maini inseamna ca nu-ti lasi imaginatia sa zburde, intotdeauna te bazezi pe logica daca ai de luat o decizie. In plus, nu intri niciodata in panica.

In cazul in care ai vazut un copac inseamna ca esti o persoana constiincioasa. Esti, fara indoiala, o persoana de succes indiferent de domeniulin care activezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO