Aceste melodii te ajută să fii în armonie cu corpul tău

Atunci când te antrenezi şi ai tot felul de activităţi fizice, muzica poate fi un aliat de bază. Aşa că azi îţi prezentăm o listă de melodii care te vor ajuta să te simţi mult mai conectată la propriul tău corp.

RomaniaTV.net
08 iun. 2015, 11:13
Aceste melodii te ajută să fii în armonie cu corpul tău

Iar dacă înveţi să asculţi lucrurile de la exterior, vei învăţa să asculţi şi ce se întâmplă în interiorul tău. Multe antrenamente au ca obiectiv să îţi lucreze şi să îţi solicite total corpul. Dar în cazul unor activităţi, lucrurile nu se rezumă doar la corpul tău, ci şi la mintea ta.

Aşa se întâmplă şi în cazul unui studio de yoga din America. Fiecare oră de yoga leagă filosofia, anatomia şi muzica, spune Lauren Imparato, fondatoarea unei săli de yoga care se numeşte I.Am.You. Pentru a-şi ajuta clienţii să găsească uneltele pentru a deveni persoane mai bune în orice zi, ea lucrează cu un specialist în muzică pentru a crea playlisturi care conţin cât mai multe genuri muzicale diferite.

Iată mai jos o listă de melodii, un exemplu de muzică de la cea mai recentă clasă de la studioul I.Am.You. Foloseşte şi tu acest playlist pentru a găsi armonia dintre trupul şi mintea ta în timpul următorului tău antrenament.

Reţine: uită-te cu atenţie la acele intervale de timp din antrenamentul tău, când ştii că ai tendinţa de a obosi şi când simţi că eşti gata să renunţi. Şi atunci poţi folosi aceste melodii pline de energie, cu un ritm rapid, care te vor motiva rapid.

1. MICKEY, „Sweet Baby”

2. FINNEBASSEN, „If You Only Knew” (original mix)

3. PAROV STELAR, „Booty Swing”

4. L’ENFANT, „See Me Now” (Drop Out Orchestra Remix)

5. TEP NO, „It’s Alright” (feat. Lizz Kellerman)

6. THE KNOCKS, „Comfortable” (feat. X Ambassadors)

Citeşte continuarea pe feminis.ro.