Acestea sunt cele mai compatibile 6 perechi de zodii

Compatibilitatea între zodii poate fi o chestiune de potrivire a personalităților sau o chestiune de atracție irezistibilă. Aceste 6 perechi de zodii au mai mult sau mai puțin din ambele.

RomaniaTV.net
17 iul. 2018, 09:12
Acestea sunt cele mai compatibile 6 perechi de zodii

1. Vărsător și Capricorn

Sunt perechea ideală pentru că se potrivesc pe toate planurile. Se completează perfect și pot fi acei parteneri care-și împart sarcinile cu multă eficiență. De regulă Vărsătorul vine cu ideile, cu imaginea de ansamblu și cu viziunea, dând dovadă de inventivitate și originalitate, în timp ce Capricornul face munca practică, de documentare și implementare. Nici unul nu se bagă pe teritoriul celuilalt, ceea ce îi face să-și aprecieze reciproc contribuțiile.

Fac o pereche imbatabilă, pentru că alcătuiesc cea mai armonioasă și egalitară echipă. Amândoi au ambiții mari, iar împreună au toate mijloacele să le îndeplinească. Vărsătorul poate fi inclinat să aibă dorințe mai degrabă fanteziste, însă Capricornul intervine imediat să-l aducă cu picioarele pe pământ.

2. Berbec și Gemeni

Deși sunt foarte diferiți, sunt atrași de ceea ce le lipsește și pot găsi în celălalt. Berbecul pune forță brută în acțiunile lui, are o energie ridicată și emană rezistență și spirit de luptă. Este condus de logică și face ce trebuie făcut într-o anumită situație. Nativul Geamăn este mai visător și abordează lucrurile mai relaxat, luând decizii bazate pe emoțiile de moment. Pentru el Berbecul este foarte atrăgător prin curajul și dârzenia cu care merge până la capătul lumii ca să-și împlinească visele.

Conversațiile lor sunt profunde, pline de învățăminte și pot avea o viață aventuroasă, plină de experiențe noi. Își echilibrează armonios personalitățile, fiecare fiind mentorul celuilalt în anumite aspecte ale vieții.

3. Pești și Rac

Sunt la fel de sensibili la conexiunea emoțională cu ceilalți și tânjesc după intimitate și armonie. Amândoi sunt empatici și uneori se sacrifică pentru bunăstarea celor din jur. Natura lor emoțională se amplifică când se află împreună. Relația lor e marcată de trăiri puternice. Racul e primul care revine la latura domestică și oarecum banală a vieții cotidiene, oferind o mare mână de ajutor nativului în Pești care tinde să piardă contactul cu realitatea.

Sunt firi oarecum singuratice, pentru că nimeni nu le înțelege marea sensibilitate. Pentru ei cineva care să știe ce e în sufletul lor este o adevărată comoară. Comunică unul cu celălalt aproape fără cuvinte, atât de puternică este legătura dintre ei.

4. Leu și Balanță

Leii sunt uneori vulcanici, nerăbdători și lipsiți de control. Exploziile lor de furie distrug tot în jur, chiar și lucrurile pentru care au depus un efort consistent. O Balanță este pentru Leu ca un balsam pe o rană deschisă. E capabilă să îl echilibreze, să îl readucă la un nivel rezonabil de calm în cele mai disperate situații. La rândul său, Leul insuflă Balanței acea pasiune de a-ți apăra cauza și afirma cu tărie convingerile într-un mod public, fără teama excesivă de repercusiuni.

Nevoia comună de stabilitate, de armonizare interioară face ca legătura lor să fie foarte puternică. Amândoi au valori și idealuri pe care simt nevoia să le susțină prin acțiuni concrete, care să aibă un mare impact asupra celor din jur.

5. Taur și Fecioară

Dorința lor secretă este să atingă perfecțiunea însă în domenii diferite. În ciuda firii lor practice, amândoi sunt de fapt niște artiști. Dacă Taurul stă și migălește fiecare cuvânt, Fecioara lucrează la fel de meticulos în artele plastice sau în muzică. Se pot enerva reciproc, pentru că interesele lor nu se întâlnesc, însă își pot acorda acea stabilitate și siguranță pe care de regulă nu o găsesc la alte semne zodiacale. E cel mai important lucru pentru ei, pentru că le susține o bază solidă pentru împlinirea idealurilor.

Nu este un cuplu care să se formeze de la bun început. Ambii sunt atrași de semne zodiacale mai fermecătoare, dar care le scapă mereu printre degete. E posibil să fie prietenii vechi care își dau seama la un moment dat ce bine le-ar fi împreună.

6. Săgetător și Leu

Amândoi sunt firi puternice, care adoră libertatea. Între ei ies scântei și e posibil să se lupte zdravăn înainte să formeze un cuplu. Însă, odată ce sunt împreună, egoismul lor se risipește. Fiecare îl pune pe celălalt pe primul plan, protejându-l cu multă posesivitate. Se simt cel mai bine printre ceilalți, nefiind făcuți pentru o viață de familie liniștită.

Săgetătorul aduce în relație energie pozitivă, relaxare și bună dispoziție. Leul e impetuos și pasional, impulsionându-l pe Săgetător să-și ducă până la capăt eforturile. Relația lor e durabilă dacă au scopuri comune în viață.