Aceşti tineri aşteaptă un bebe. Va fi unic în lume și va rămâne în istorie. Ce îl deosebeşte de alţi copii

Doi tineri din Ecuador fac istorie cu povestea lor de dragoste și cu veștile pe care le-au dat celor dragi. Diane Rodriguez și Fernando Machado așteaptă un copil peste aproximativ cinci luni.

23 dec. 2015, 09:52

Diane a dat vestea că iubitul ei, care este transexual, așteaptă primul lor copil. Tânăra și Fernando sunt un cuplu din anul 2013, după ce s-au cunoscut pe rețelele sociale.

Fernando este născut în Venezuela femeie, dar s-a mutat în Ecuador pentru a locui cu iubita lui. Diane s-a născut băiat, iar în anul 2013 a devenit prima persoană transexuală care a candidat pentru Congres.

Din fericire pentru ei, familiile au fost de acord cu această schimbare de viață și i-au sprijinit. Vestea despre sarcină a fost făcută online și au împărtășit cu prietenii primele ecografii cu bebelușul și cu testul de sarcină. Cei doi au dezvăluit că au conceput copilul natural, de vreme ce niciunul dintre ei nu a renunțat încă prin operație la organele sexuale.

„Trăim ca bărbat și ca femeie. Procesul pentru a ajunge acolo este unul complex pentru noi. Eu sunt o femeie transgender, iar Fernando este un bărbat transgender”, a spus Diane pentru Daily Mail.