Activităţi interesante de făcut cu un copil pe plajă

Fie ca mergi in vacanta la mare, fie ca este vorba despre o calatorie de o singura zi la plaja, sa mergi cu un copil mic poate fi o adevarata provocare, nu-i asa? Uite 10 cele mai interesante activitati de facut cu un copil pe plaja!

RomaniaTV.net
23 iul. 2018, 06:30
Activităţi interesante de făcut cu un copil pe plajă

Nu stiu daca vei avea timp sa-ti rasfoiesti vreo revista sau sa citesti din romanul preferat ce au mai facut personajele de acolo si credem ca nici nu vei sta prea mult timp intinsa pe sezlong, sorbind dintr-un cocktail… Dar s-ar putea ca iesirea la plaja sa fie una destul de activa, reusind sa va creati amintiri frumoase si per total, sa fie un adevarat succes!

Uite 10 activitati de facut cu un copil pe plaja:

Construiti un castel de nisip

Iti amintesti ce frumos era atunci cand faceai un castel de nisip cu mama, un zid de nisip cu tata, o parcare cu fratele …sau poate doar o groapa adanca, pentru ca asta iti iesea… Dar cat de entuziasmat erai! Si ce castel mare si frumos, pe care il infrumusetai cu scoici, pietricele si pene gasite pe plaja.

Piscinuta pe plaja

O mica piscina gonflabila, in care sa se joace puiul tau, ar putea fi o idee grozava pentru balaceala. Este ideala pentru copilasii care inca nu sunt familiarizati cu valurile marii sau pur si simplu care au chef sa se distreze mai mult in apa)

Scrieti pe nisip

Puiul meu asa a invatat literele. Scriindu-le pe nisip, la mare. A fost atat de fascinat de betisor si de forme, incat le-a invatat imediat. Si nu doar litere, puteti desena omuleti zambitori sau ceva mai spectaculos, daca va „loveste” creativitatea.

„Vine valul, vine valuuuul!”

Toddlerii adora orice activitate care are legatura cu… alergatul. Si sa alerge cu piciorusele la mal, si „fugind”, atunci cand se apropie valul, poate fi o activitate foarte distractiva.

Pietricele in apa

Aruncatul pietricelelor in apa. Probabil este o activitate pe care toti am facut-o. Dar aceasta se potriveste mai mult daca mergeti intr-o vacanta pe o plaja care nu este aglomerata.

Cu colacelul

Unul dintre jocurile preferate ale toddlerilor este sa traga sau sa impinga incet colacelul, ca si cum ar fi o barcuta care merge pe apa.

Cea mai frumoasa scoica

Porniti impreuna in cautarea „comorilor”. Bineinteles ca puiul tau va gasi cea mai frumoasa scoica. Sau pietricica.

Citeste continuarea pe superbebe.ro.