Actori şi admiratori şi-au luat adio de la Stela Popescu. Alexandru Arşinel: M-a minţit în privinţa suferiţei. Adunase multă durere

Sute de actori, prieteni şi admiratori au mers sâmbătă la teatrul "Constantin Tănase" pentru a-şi lua adio de la Stela Popescu. Alături de Stela Popescu a stat şi colegul şi prietenul ei de zeci de ani, Alexandru Arşinel. "Stela mă va însoţi întotdeauna pe scenă", a spus Alexandru Arşinel într-un interviu pentru România TV. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a plecat duminică dimineaţă de la Teatrul Constantin Tănase la Mănăstirea Cernica, unde marea actriţă va fi înmormântată. 

RomaniaTV.net
25 nov. 2017, 14:24
Actori şi admiratori şi-au luat adio de la Stela Popescu. Alexandru Arşinel: M-a minţit în privinţa suferiţei. Adunase multă durere

„Nu ştiu de ce s-a grăbit. Nu ştiu de ce nu ne-a spus nimic. Nu ştiu de ce m-a minţit de fiecare dată când am întrebat-o cum se simte. Câteodată mai scăpa „mă lasă genunchii, mă dor picioarele” şi foarte rar vorbea de diabetul care o bntuia de o vreme. (…) Să nu o uitaţi pe Stela şi să continuaţi să o iubiţi, să vă aduceţi mereu aminte de ea. Ea nu trebuie să dispară din mintea şi sufletul nostru. A fost o româncă adevarată”, a spus Alexandru Arşinel.

Citeşte şi: Audieri în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actriţei Stela Popescu

„Am rămas singur în sensul că nu o să mai apar cu Stela, dar ea mă va însoţi întotdeauna pe scena. Îi voi cere ajutorul şi o să mă ajute de undeva de acolo. Trebuie să mă ajute. Iar daca se va supara, o să mă cheme acolo …Ce? Acolo nu e nevoie? am auzit ca se plateste bine”, a spus Alexandru Arşinel în lacrimi.

Vezi interviul integral

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a fost depus duminică la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, apoi Stela Popescu va fi înmormântată la Cimitirul Cernica.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, în aplauzele a sute de oameni care au venit să-şi ia rămas bun de la actriţa care i-a înveselit o viaţă.

Colegi de scenă şi prieteni, au aşteptat-o cu ochii în lacrimi, printre ei şi Corina Chiriac care a plâns îndurerată de dispariţia artistei. Alexandru Arşinel şi-a găsit cu greu cuvintele: „Fără Stela, sunt singur”.