Actorii de la Nottara vor juca la Cotroceni. Când va avea loc primul spectacol

Reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale s-au întâlnit, miercuri,  la Palatul Cotroceni, cu directorul Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş.

25 nov. 2015, 16:10
Actorii de la Nottara vor juca la Cotroceni. Când va avea loc primul spectacol

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, „dialogul a avut loc pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, de către conducerea Teatrului Nottara a tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucureşti.”

„Administraţia Prezidenţială va pune la dispoziţia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți pentru desfășurarea activității teatrului, în măsura în care spațiul permite acest lucru.

În urma discuției, s-a stabilit ca o primă reprezentație să aibă loc sâmbătă, 5 decembrie a.c., ora 19.00, sub titulatura „Teatrul Nottara și invitații săi”. Administraţia Prezidenţială şi-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale.„, se arată în comunicat.