Actorul american Michael Clarke Duncan a murit

Actorul Michael Clarke Duncan, cunoscut mai ales pentru rolul unui condamnat la moarte interpretat în drama din 1999 "The Green Mile", a încetat din viaţă luni, la mai puţin de opt săptămâni după ce a suferit un atac de cord, scrie agerpres.ro. Michael Clarke Duncan avea 54 de ani.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 07:23
Actorul american Michael Clarke Duncan a murit

Duncan a decedat la Los Angeles, a precizat logodnica sa Omarosa Manigault, de două ori participantă în showul TV „The Apprentice”, într-un comunicat dat publicităţii de agenta actorului Joy Fehily.

„Dna Manigault este recunoscătoare pentru rugăciunile dumneavoastră şi face apel la respectarea intimităţii sale în aceste momente”, a mai spus Fehily.

Pentru moment, nu sunt cunoscute detalii legate de cauza morţii actorului. El a suferit un atac de cord la 13 iulie şi „nu şi-a mai revenit complet”, a afirmat Joy Fehily.

Artistul de culoare, fost bodyguard devenit actor după împlinirea vârstei de 30 de ani, născut la Chicago, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol secundar în urma prestaţiei sale din ‘The Green Mile’, adaptare după un roman scris de Stephen King. De asemenea, el a jucat în filmele inspirate din benzi desenate „Daredevil” (2003) şi „Sin City” (2005).