Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşă din Trăsniţii, şi-a povestit drama: i-a murit fetiţa la câteva zile după naştere

Devenit celebru pentru interpretarea personajului “Gogoașă” din cunoscutul serial “Trăsniții”, actorul Constantin Zamfirescu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Totul i se trage de la un accidentat vascular suferit în copilărie și din cauza căruia își poate folosi, în prezent, doar jumătate din capacitatea creierului.

27 aug. 2018, 11:43
Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşă din Trăsniţii, şi-a povestit drama: i-a murit fetiţa la câteva zile după naştere

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a spus Constantin Zamfirescu.

Actorul a mai dezvăluit că primul lui copil, o fetiță, a murit la puțin timp după naștere. „Este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul ‘pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos’. S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii.. Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, a declarat mai actorul.

În ciuda dramei prin care au trecut, Constantin Zamfiresc și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat. „David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică”, a mai spus actorul.

Sursa: cancan.ro