Actorul GEORGE ŢOROPOC va fi înmormântat astăzi la cimitirul din Bolintin Vale

Actorul George Ţoropoc va fi înmormântat astăzi la cimitirul din Bolintin Vale. El a murit pe 1 noiembrie, la Spitalul Fundeni din Capitală. Trupul neînsufleţit a fost depus la o capelă din Bucureşti, de unde va pleca astăzi spre locul de veci.

03 nov. 2016, 09:59
Actorul GEORGE ŢOROPOC va fi înmormântat astăzi la cimitirul din Bolintin Vale

Marţi, 1 noiembrie, la numai 63 de ani, actorul brăilean a părăsit definitiv scena Teatrului”Maria Filotti”, lăsând în urma sa peste 70 de roluri şi mii de aplauze din partea publicului care l-a iubit, scrie obiectivbr.ro.

Citeşte şi Doliu în fotbal. A murit „tatăl” Cupei Mondiale

Născut la Bucureşti, pe 4 iunie 1953 , George Ţoropoc a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, specialitatea actorie, clasa prof. univ. Leopoldina Bălănuţă. Debutul în teatru l-a făcut la vârsta de 26 de ani, la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani. A fost actor la Teatrul din Brăila o perioadă, a mai jucat pe scena Teatrului „Masca” din Bucureşti, la Teatrul de Stat din Sfântu Gheorghe, iar în 1996 s-a întors pe scena teatrului „Maria Filotti”, unde a jucat diverse roluri în drame şi comedii, dar şi în spectacole pentru copii.

Pe 1 noiembrie, George ŢOROPOC a plecat să joace roluri pentru îngeri, lăsând în urmă amintiri şi regrete din partea colegilor de breaslă şi a publicului care l-a aplaudat ani de zile la scenă deschisă.