Actriţa australiană Rebel Wilson a povestit cum a fost agresată sexual

Actriţa australiană Rebel Wilson a dezvăluit într-o serie de mesaje publicate pe Twitter că a fost agresată sexual , detaliind două incidente separate în care bărbaţi din industrie s-ar fi comportat nepotrivit faţă de ea, scrie Variety.

RomaniaTV.net
12 nov. 2017, 07:54
Actriţa australiană Rebel Wilson a povestit cum a fost agresată sexual

În primul presupus incident, Wilson descrie o vedetă masculină „influentă” care i-a cerut să meargă în cameră cu el şi i-a cerut insistent să-i „introducă degetul în posterior”. Ea a adăugat că prietenii acestuia au încercat să filmeze momentul cu telefoanele mobile în timp ce râdeau. 

„Am spus de mai multe ori nu şi am ieşit din cameră”, a scris ea. Actriţa s-a plâns studioului dar unul dintre reprezentanţii vedetei a ameninţat-o cerându-i „să fie draguţă” cu el. 

Actriţa din „The Pitch Perfect”a mai povestit un alt incident pe care l-a descris „o întâlnire într-o cameră de hotel cu un regizor de top”. 

„Nu s-a întâmplat nimic fizic pentru că soţia bărbatului l-a sunat şi l-a certat pentru că doarme cu actriţe… Am ieşit de acolo imediat”, a mărturisit Rebel Wilson. „Dacă sunt martora unui astfel de comportament, chiar dacă mi se întâmplă mie sau cuiva cunoscut, nu voi mai fi politicoasă”, a adăugat ea. 

Un număr în creştere de acuzaţii de comportament indecent împotriva unor figuri publice au fost făcute în utlimele săptămâni. Mai multe femei s-au plâns de abuz din partea mogulului de la Hollywood Harvey Weinstein. 

Printre vedetele care au mai fost acuzate se află Kevin Spacey, învinuit de comportament sexual nepotrivit de mai mulţi bărbaţi, şi Steven Segal, acuzat de agresiune sexuală.