Actriţele veterane au dat clasă pe covorul roşu la Cannes VIDEO

Actriţele legendare, lecţie de eleganţă pe covorul roşu la Cannes! Deşi sunt trecute bine de prima tinereţe, superbele vedete le-au eclipsat pe mai tinerele artiste, şi au recreat Hollywoodul de odinioară cu strălucirea lor.

19 mai 2017, 14:04
Actriţele veterane au dat clasă pe covorul roşu la Cannes VIDEO

Una dintre cele mai fascinante apariţii la festivalul de film a fost Monica Bellucci, gazda celei de-a 70-a ediţii a evenimentului, informează România TV.

Citeşte şi Monica Bellucci a pozat nud la 51 de ani

Actriţa de 52 de ani a oferit un moment de neuitat în gala de deschidere, cu un tango şi un sărut pasional pentru partenerul său. Monica Bellucci a ales să poarte o rochie realizată de casa de modă Dior. Creaţia neagră, vaporoasă şi cu mâneci transparente a fost completată cu un impresionant colier cu diamante.

O altă vedetă care a impresionat pe covorul roşu, şi nu numai, este Susan Sarandon. Actriţa de Oscar, în vârstă de 70 de ani, a purtat o rochie elegantă de catifea, cu decolteu generos, şi care i-a pus în evidenţă silueta de invidiat, dovedind că frumuseţea nu are vârstă. Susan a postat imagini inedite pe contul său de socializare, inclusiv o imagine cu ea la Cannes, acum aproape 4 decenii.

Citeşte şi Victimele celebre ale depresiei. Ce vedete s-au luptat cu această boală?

Alături de Susan, şi buna ei prietenă Julianne Moore, o altă veterană de la Hollywood. La 56 de ani, vedeta a ales o rochie roşie marca Givenchy Couture.

A impresionat prin ţinuta aleasă şi Uma Thurman, preşedintele juriului secţiunii Un Certain Regard. La 47 de ani, actriţa şi fotomodelul a fost una dintre cele mai elegante apariţii la Cannes, o prezenţă care a atras toate privirile. Uma a purtat o rochie roz pal, creată de Atelier Versace.