Acuzaţii incredibile la adresa Andreei Marin. Se cere scoaterea sa din juriul emisiunii „Uite cine dansează” VIDEO

Război deschis între Andreea Marin şi ONG-ista care a iniţiat o petiţie online pentru eliminarea zânei din emisiunea tv la care ea este în juriu. Ioana Rosenberg o acuză că susţine o grupare care militează pentru uciderea câinilor fără stăpân. totul după ce Andreea Marin i-a făcut plângere penală pentru ameninţare.

25 mart. 2017, 17:08
Acuzaţii incredibile la adresa Andreei Marin. Se cere scoaterea sa din juriul emisiunii „Uite cine dansează” VIDEO

Sămânța războiului a încolțit anul trecut între Andreea Marin și ONG-ista Ioana Rosenberg, după ce aceasta a publicat imaginile cu zâna amenințând că va lichida câinii dacă va mai avea probleme din cauza lor. Ulterior, Andreea Marin a făcut plângere la poliție.

Citeşte şi Tuncay Ozturk şi-a REFĂCUT VIAŢA după divorţul de Andreea Marin. Cum s-a fotografiat medicul turc FOTO

Motivul plângerii este că aş fi ameninţat-o, dar nu are dovezi şi va trebui să suporte rigorile legii. Să înţeleagă că o plângere calomnioasă se pedepseşte cu amendă sau mai rău„, a spus Ioana Rosenberg, la România TV.

Acum, Ioana Rosenberg a inițiat o petiție online împotriva vedetei și o acuză pe aceasta că susține un grup care militează pentru uciderea câinilor fără stăpân. Mai mult, ONG-ista cer ca Andreea Marin să fie eliminată din juriul emisiunii „Uite cine dansează”, de la PRO TV.

Contactată de România TV, Andreea Marin a declarat: „Este o chestiune legală de care doamna (n.r.: Ioana Rosenberg) se teme, pentru că am acţionat legal acum câteva luni împotriva să. Îi înţeleg temerile, nu însă şi reacţia disproporţionată, însă e alegerea sa. Eu urmez doar calea legală, alegerea mea nu este dialogul incorect la televizor„.

Plângerea formulată de Andreea Marin pentru ameninţare este încă în lucru pe masă poliţiştilor din Ilfov.